Over ons

Het concept
Students for Students bemiddelt al sinds 1995 in hoogopgeleid personeel, HBO en WO studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kort gezegd ‘van student tot starter’. Students for Students bindt HBO en WO studenten in een vroeg stadium van hun studie aan de organisatie en begeleidt hen via studie gerelateerd studentenwerk naar startersfuncties, kortom van student tot starter.

Students for Students behoort tot de overkoepelende holding NoBrothers. Onder deze organisatie vallen naast Students for Students de labels: Active HR, De Vakaturebank, Flex Service Groep en BeterWerk met ieder een eigen specialisme. Met 6 vestigingen in Nederland kunnen wij onze relaties bedienen door heel het land.

Historie
In 1995 besloten twee studenten een organisatie op te richten dat zich toelegde op het vinden van huisvesting voor buitenlandse studenten. Students for Students | Housing was geboren. Dit bleek een gat in de markt! Destijds kwamen de zogenoemde exchange students letterlijk met hun rugzak aan, zonder echt te weten hoe zij aan woonruimte, laat staan werk, dienden te komen. Vanuit hier is dan ook Students for Students | Uitzenden ontstaan. Ipsos en Tommy Hilfiger waren de eerste opdrachtgevers. Bij Students for Students is altijd gekeken naar de vraag en persoonlijke situatie van de student. Inmiddels bestaat Students for Students 23 jaar en voorziet zij verschillende opdrachtgevers van hoogopgeleide studenten en starters.

Het team
De mensen die bij Students for Students werken hebben zelf ook allemaal gestudeerd en kunnen daarom goed inspelen op de wensen van de doelgroep; studenten en young professionals. Met veel passie, nuchterheid en persoonlijke aandacht komt Students for Students tot optimale oplossingen.

Persoonlijkheid en commitment  
Students for Students onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door onze persoonlijke benadering van zowel de kandidaten als klanten. Wij volgen de kandidaten op de voet, hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Wij kennen onze kandidaten goed en zijn daarom in staat om een match op maat te maken.

Vacatures   
Ben jij benieuwd of er mogelijkheden zijn om bij ons te werken? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze vacatures.