Bedrijven

Students for Students bemiddelt al 20 jaar in hoogopgeleid personeel, HBO en WO studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kortgezegd ‘van student tot starter’. Students for Students bindt HBO en WO studenten in een vroeg stadium van hun studie aan de organisatie en begeleidt hen via studie gerelateerd studentenwerk naar startersfuncties, kortom van student tot starter.

Waarom zaken doen?
Students for Students kent haar studenten en starters goed en ziet waar en bij welke organisaties de kwaliteiten van haar kandidaten het beste tot uiting komen. Op deze manier kan Students for Students zorgdragen voor een match op maat.

Mogelijkheden
Op zoek naar studenten?
1.) Bent u op korte termijn op zoek naar een student die werk kan verzetten? Students for Students beschikt over een flex pool van breed inzetbare HBO en WO studenten die op oproepbasis beschikbaar zijn. Onze studenten zijn flexibel, representatief en pakken zaken snel op.
2.) Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van stagiaires? Dan kunnen wij u helpen. Elke dag schrijven zich ambitieuze HBO en WO studenten zich in bij Students for Students, omdat zij hard op zoek zijn naar interessante, studie gerelateerde, stageplekken.

Op zoek naar young professionals?
3.) Bent u op korte termijn op zoek naar een young professional die een project kan oppakken? Ook dan bent u aan het goede adres. Students for Students beschikt over een poule van ambitieuze hogeropgeleiden met verschillende achtergronden. Hierin hebben wij zelf talent pools aan gebracht, waaronder een finance, ICT en juridische poule.

De werving van personeel kan op verschillende wijzen: uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling.

NBBU
Students for Students is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU streeft ernaar de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden te ondersteunen waar mogelijk. Dit lidmaatschap waarborgt een zekere kwaliteit in de dienstverlening van ons bureau.